En webbyrå av studenter

Alla vi som jobbar på Webbstudenterna är studenter som kan webben utan- och innantill. Webbyrån är vårt sätt att syssla med det vi älskar samtidigt som vi kan finansiera våra studier. Detta betyder att vi kan leverera väldigt prisvärda hemsidor, då vi inte har alltför stora utgifter.
Filip

Med en brinnande passion för kundnöjdhet, jobbar Filip med snygga och konverterande hemsidor. Han ansvarar bland annat för underhåll och utveckling av våra hemsidor.

Edward

Webbyråns kodknäppare och finansexpert som älskar att forma moderna hemsidor. Han utgår från hemmakontoret i lundaområdet men jobbar med kunder från hela Skåne.

Ipad Hemsida Webbstudenterna

Nytänk och moderna lösningar

Vi drivs av nytänk och moderna lösningar. Det visar vi genom våra moderna hemsidor, som vi utformar med dagens och morgondagens standarder. Enligt oss är mobilanpassade hemsidor så mycket mer än en mindre skärmbredd. Därför dedikerar vi tid till att strukturera informationen vi vill förmedla för både datorn och mobilen.

Hungriga efter erfarenhet

Som nystartad webbyrå är vi hungriga på erfarenheter och nätverk. Därför kan vi erbjuda våra hemsidor till förmånliga priser. För oss är kundnöjdhet därför prio 1. Om du inte är 100% nöjd, kommer vi självklart fixa till det utan att tveka. Vi värdesätter alla våra erfarenheter, även om ett projekt inte blir av. Därför ska du inte tveka att höra av dig, för vi kommer svara.

Vi är redo! Är du?