Hemsidor för företag

Varje företag är unikt, därför måste ditt företags hemsida också vara det​. Det finns många fördelar med att välja oss för er nya hemsida. Här är några av dem.

Modern design

Vi analyserar branschen regelbundet och satsar inom gränssnittsdesign.

Personlig support

Alla våra kunder har alltid att göra med sin personliga kontaktperson hos oss.

Inga dolda avgifter

Våra priser är fasta och ändras inte beroende på ditt företags storlek.

Ipad Hemsida Webbstudenterna

Hemsida i modern design

De senaste trenderna för din branch

Vi bygger moderna hemsidor med trendiga utseenden. Det handlar främst om två aspekter: mobilvänlighet och gränssnittsdesign i nutid. För oss är det viktigt att din hemsida ser bra ut på mobila enheter. Det är viktigt eftersom majoriteten av dina besökare kommer använda mobilen för att besöka din hemsida. Dessutom krävs ett noga uttänkt gränssnitt för att din potentiella kund ska kunna navigera runt på hemsidan sömlöst.

Personlig support för din hemsida

Ett samtal iväg, oavsätt vid kris eller vid nöje

Du kan alltid lita på att vi hjälper dig. Det gäller oavsett om du har problem med din hemsida eller om du har en teknisk lösning som du vill implementera. Vi har som vision att kunna erbjuda det bredaste utbudet av it-lösningar. Det betyder att vi gärna kollar upp olika tekniska lösningar åt dig, även om en viss lösning inte är listad på vår egen hemsida.

Inga dolda avgifter, endast schysta hemsidor

Det ska vara smidigt att digitalisera

Vi förstår att IT kan vara komplext och att andra kan vilja utnyttja det. Därför strävar vi efter att alltid vara transparenta och schyssta vid alla våra projekt. Inte minst vid prissättning, vi erbjuder fasta priser som är helt oberoende av ditt företags storlek.

Låter det bra så är det bara att boka ett möte!

Är du fortfarande inte övertygad? Fortsätt skrolla ner 🙂

Hur vi utvecklar hemsidor

Med fullt fokus på er och på världens mest använda webb CMS, WordPress. Vårt mål är att ni ska ha full kontroll över, inte bara slutprodukten, men även vägen dit.

Alltid med ert företag i fokus

När vi utvecklar er hemsida har vi alltid er som största fokus med aspirationen att ni ska bli nöjda med både processen och slutprodukten vi levererar. Vi tar er idé hela vägen från skisser till en färdig hemsida. På Webbstudenterna ser vi till att vi blir webbyrån som lämnar ett intryck som resonerar väl med er verksamhet.

WordPress

WordPress används av 40% av alla sidor på internet och det med goda anledningar. Det är även byggt på öppen källkod vilket innebär att licenserna är gratis och tilläggen många. Utöver det är WordPress är användarvänligt och anpassningsbart för att passa alla era behov – allt ifrån en blogg till en affär eller en restaurang med bordsbokning.

Vår process för hemsidor

Såhär ser generellt sätt vår utvecklingsprocess ut, men självklart anpassas den efter ert företags behov.

1. Förstudiefasen

Förstudiefasen går ut på att samla ihop all nödvändig information kring webbprojektet, såsom text, bilder grafisk profil mm.

2. Planeringsfasen

Planeringsfasen utgörs av lösningsförslag på era problem i form av designförslag på er hemsida.

3. Implementationsfasen

Implementationsfasen handlar om att vi förverkligar designförslaget genom kod, text, bild och ljud.

4. Eftermarknadsfasen

Eftermarkandsfasen ser olika ut för varje projekt. Vi erbjuder tjänster för fortsatt underhåll av våra webbproduktioner men vi jobbar även med företags egna it-avdelningar för att överlåta underhåll till dem.

Våra tilläggstjänster

Vi erbjuder en mängd olika tilläggstjänster, och följande är ett smakprov av dessa.

Bokningssystem

Vi kan integrera system för exempelvis bordsbokning till er hemsida så att era kunder inte behöver lämna sidan för att boka via en tredje part.

Formulär

Behöver ni specialbyggda formulär för komplicerade ansökningar eller dylikt? Inga problem, det löser vi!

Chattfunktionalitet

Idag är många interaktioner med kunder via chatt, och givetvis erbjuder vi även möjlighet att integrera det på er hemsida.

Flöde för sociala medier

Sociala medier är en mycket viktig del av företags verksamhet idag, så därför erbjuder vi även integration mellan sociala medier och er hemsida.

Drift och support av hemsida

Vi vet hur viktigt det är med smidig, säker och högpresterande drift av webbsidor för att inte kunder ska tappa intresset. Därför erbjuder vi färdiga paket för hosting av WordPress som passar just er sida och garanterar att sidan håller sig i toppform, även efter lansering. Vi gör även backups på er sida dagligen för att säkerställa en snabb återställning vid eventuella problem.

Våra hemsidor drivs i samarbete med en av Sveriges främsta leverantörer av serverutrymme. Det innebär att hemsidorna drivs i svenska serverhallar. Detta för att garantera att webbsidorna är så snabba de kan vara samt att vi kan erbjuda att data aldrig lämnar Sveriges gränser. Vi erbjuder även klimatkompensation med samtliga av våra hostingpaket.

Vanliga frågor

Här har vi listat några vanliga frågor vid köp bygge av hemsida. Saknar du något svar så är det bara att kontakta oss!

Inga problem, vi är här för att hjälpa dig!Genom att klicka här kommer du till vår kontaktsida där du kan skicka hur många frågor du vill! 🙂

Vi är redo! Är du?